Dette er ei saftig og god langpanne sjokoladekake som er glutenfri.
Dette trenger du:
400 g smør4,5 dl vann
8 ss bakekakao
9 dl sukker
4 egg
2.5 dl rømme
9 dl semper fint
1 ts salt
2 ts natron
- Kok opp smør, vann og bakekakaoen.
- Rør så ut sukkeret i den varme vesken.
- Bland så inn resten av ingrediensene.
- Du får nå en ganske tynn røre som du heller i en stor langpanne.
- Stek kaken på ca 190-200 grader i ca 30-35 min. Dette kan variere litt fra ovn til ovn.
Til glassuren trenger du:
100 g smørResten av rømma ca 0,5 dl blandet med ca 3 ss vann
4 ss bakekakao
4.5 dl melis
2 ts vaniljesukker
Smelt smøret på svak varme (da blir glassuren ikke så rennende og du kan ta den på kaka med en gang) bland i resten av ingrediensene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar